Het verblijf

Aan de rand van Nootdorp ( zuid ) ligt Bed en Breakfast Molenzicht, bij monument korenmolen Windlust. Kleinschalig, persoonlijk en riant gelegen met vanaf de ontbijttafel een fantastisch uitzicht op natuurgebied de Dobbeplas. De Dobbeplas is onlangs geselecteerd als een van de mooiste waterrijke zomerwandelingen. Bed en Breakfast Molenzicht is een eigentijdse, fijne plek voor iedereen, zowel voor een korte vakantie als voor zakelijk, die houdt van een gastvrij verblijf op het mooiste plekje in Nootdorp, aan het Groene Hartpad (wandelstreekpad 12).

Bed en Breakfast Molenzicht is een eigentijdse, fijne plek voor iedereen, zowel voor zakelijk verblijf als privé, die houdt van een persoonlijk en gastvrij verblijf op het mooiste plekje in Nootdorp.

Accommodatie

Bed en Breakfast Molenzicht bestaat uit Gastenkamer Roos, Gastenkamer Orchidee en een Ontbijt- en ontspanningskamer, deze bevinden zich op de eerste etage in onze vrijstaande woning.

Zodra u ingecheckt bent kunt u via de voordeur komen en gaan wanneer u wilt. Uw auto kan naast de garage geparkeerd worden.

In de hal begane grond bevindt zich het toilet dat alleen door de gasten wordt gebruikt. Op de eerste verdieping bevindt zich tegenover de gastenkamer de gedeelde doucheruimte.

Faciliteiten

In de ontbijt- en ontspanningskamer bevinden zich de informatie over de omgeving, leesboeken, tijdschriften en bordspellen. Er staat een koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, magnetron en een Mini-Bar. In de kast staan desgewenst glazen, kopjes, borden en bestek.
Vanuit deze extra kamer heeft u mooi zicht op molen Windlust en restaurant De Vang.
Indien u dieetwensen heeft, vegetarisch, gluten- of lactose vrij, dan horen wij dat graag van u bij uw reservering.

Het ontbijt, verse broodjes, een eitje of naar wens een omelet worden met een kopje koffie en/of thee in de ontbijtkamer geserveerd.

Wij zorgen voor heerlijke handdoeken, badjas, zeep en haarföhn.

Koffie/thee faciliteiten en WIFI aanwezig. Tevens mogelijkheid fietsverhuur. Binnenshuis roken is niet toegestaan.

Gastenkamer Roos

Gastenkamer Roos is 3,5 x 4,5 meter groot. Het bed is 1.60 x 2.20 m. en is goed en gedekt met fijn beddengoed. In de kamer bevindt zich de wastafel met warm en koud water, handdoeken en zeep. Er is een zithoekje en een tafel met twee stoelen bij het raam. Tevens is er een badjas en föhn aanwezig in een ruime inbouwkast waarin ook uw kleding opgehangen kan worden. De kamerprijs voor 1 persoon bedraagt € 79,50 en voor 2 personen € 91 en dit is inclusief ontbijt.
Bij een verblijf vanaf 3 nachten of meer ontvangt u € 4 korting.

Gastenkamer Orchidee

Gastenkamer Orchidee is ca 4×5 meter groot. Het bed is ook 1.60 x 2.20 m. en is goed en gedekt met fijn beddengoed. Ook in de Orchidee bevindt zich een wastafel met koud en warm water, handdoeken en zeep. Er is een tafel en twee gemakkelijke stoelen bij het raam en een kledingkast met badjas en föhn en ruimte voor uw kleding. De kamerprijs voor 1 persoon bedraagt € 82 en voor 2 personen € 94 en dit is inclusief ontbijt.  Bij een verblijf vanaf 3 nachten of meer ontvangt u € 4 korting.