Het verblijf

Kleinschalig, persoonlijk en riant gelegen met een fantastisch uitzicht op natuurgebied de Dobbeplas.

Bed en Breakfast Molenzicht is een eigentijdse, fijne plek voor iedereen, zowel voor zakelijk verblijf als privé, die houdt van een persoonlijk en gastvrij verblijf op het mooiste plekje in Nootdorp.

Bed en Breakfast Molenzicht bestaat uit Gastenkamer Roos, Gastenkamer Orchidee en een Ontbijt- en ontspanningskamer, deze bevinden zich op de eerste etage in onze vrijstaande woning.

Zodra u ingecheckt bent kunt u via de voordeur komen en gaan wanneer u wilt. Uw auto kan naast de garage geparkeerd worden.

In de hal begane grond bevindt zich het toilet dat alleen door de gasten wordt gebruikt. Op de eerste verdieping kunt u beschikken over een koelkast met mini bar en tegenover de gastenkamer bevindt zich de gedeelde doucheruimte.

Wij zorgen voor heerlijke handdoeken, badjas, zeep en haarföhn.

Koffie/thee faciliteiten en WIFI aanwezig. Binnenshuis roken is niet toegestaan.

Gastenkamer Roos is 3,5 x 4,5 meter groot. Het bed is 1.60 x 2.20 m. en is goed en gedekt met fijn beddengoed. In de kamer bevindt zich de wastafel met warm en koud water, handdoeken en zeep. Er is een zithoekje en een tafel met twee stoelen bij het raam. Tevens is er een badjas en föhn aanwezig in een ruime inbouwkast waarin ook uw kleding opgehangen kan worden.

Gastenkamer Orchidee is ca 4×5 meter groot. Het bed is ook 1.60 x 2.20 m. en is goed en gedekt met fijn beddengoed. Ook in de Orchidee bevindt zich een wastafel met koud en warm water, handdoeken en zeep. Er is een tafel en twee gemakkelijke stoelen bij het raam en een kledingkast met badjas en föhn en ruimte voor uw kleding.

In de ontbijt- en ontspanningskamer bevinden zich de televisie, informatie over de omgeving, leesboeken, tijdschriften en bordspellen. Er staat een koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast en een Mini-Bar. In de kast staan desgewenst glazen, kopjes, borden en bestek.

Het ontbijt, verse broodjes en eitjes van onze eigen kippen, of naar wens een omelet of pannenkoekjes gemaakt van biologisch molenmeel, worden met een kopje koffie en/of thee in de ontbijtkamer geserveerd.

Vanuit deze extra kamer heeft u mooi zicht op molen Windlust en restaurant De Vang.
Indien u dieetwensen heeft, vegetarisch, gluten- of lactose vrij, dan horen wij dat graag van u bij uw reservering.